Foto- og dronevideo i Nordsjælland

Om Bo's Dronefoto

Få det fulde overblik med dronevideo og billeder

Om Bo's Dronefoto i Nordsjælland

Mit navn er Bo Jensen, og jeg er dronefotograf i Nordsjælland. Jeg tilbyder både dronevideoer og billeder af lige det motiv, du ønsker – lige fra natur- og kulturmotiver til byggepladser, markedsføring og arrangementer. 

Jeg er godkendt dronepilot og certificeret af Trafikstyrelsen. Jeg har dermed alle de tilladelser, jeg skal have for at flyve med mine forskellige droner, og derudover har jeg også erhvervs- og ansvarsforsikring. 

Mulighederne med en drone er mange, og man kan få skabt nogle flotte, brugbare og mindeværdige videoer og billeder. Ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

dronevideo nordsjælland

Foto og dronevideo i Nordsjælland

Mange års erfaring

Hvad enten det er natur- og kulturmotiver eller billeder og videoer af byggepladser og arrangementer, du ønsker, har jeg erfaring inden for det hele. Siden 2016 har jeg arbejdet som dronefotograf, hvor jeg råder over fire forskellige slags droner til at tage dronevideoer og billeder med – de lette droner bliver primært brugt til bybilleder, mens de tunge er til landet. 

Prisen varierer selvfølgelig efter den specifikke opgaves karakter, men generelt er mit prisniveau middel. Jeg tilbyder dermed dronefotos og -videoer til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Kontakt mig derfor gerne og fortæl lidt om din opgave – så finder vi en fornuftig pris.

dronevideo i nordsjælland